Alex Brafa - Artista - Obras


ARTE E MEIO AMBIENTE

Alex Brafa, as obras


A terra do fogo, Sicília,
com chamas queimando em nada


Cavalo


Cisne


Motociclista com a motocicleta


Coração


Dragão


Dois amantes dançando
e misturar


anjo


Perfil


Grupo de pessoas fazendo algo
de ilegal (fumante de ganja) e intervenção
de um policial


Dachshund


Hidra


Personagem famoso do célebre
cartoon dragon ball


diabo


Veleiro

OLHE O CURRÍCULO DE ALEX BRAFA

Se você é um artista e deseja publicar seus trabalhos neste site, escreva para o endereço [email protected]


Nasci em 1965 em Milão e estudei no Liceo Artistico e depois na Academia Brera de Belas Artes de Milão.
Já participei de várias exposições coletivas e expus em exposições individuais na Itália e no exterior.
Eu moro e trabalho em Milão, meu estúdio está localizado na P.zza A. Fusina 2.

Salento-dinamarquês, lido com poesia e pintura / ilustração mesclando referências literárias e traços infantis - a psique, o mito, a fábula, a mesa do contador, a história e a pesquisa interna.


Alex Brafa - Artista - Obras

Toată lumea artei şi-a dat întâlnire la Bruxelles la sfârşitul lunii ianuarie, în marea hală industrială Turn & Taxis , al cărei decor a fost în acest an sub semnul modernităţii. Um aspecto întinerit al acestui Salon mai curând tradiţional.

Peste tot au fost etalate operele de artă cinetică ale lui Julio le Parc, oferind ou signalectică luminoasă şi colorată. Argentinianul, în vârstă de 88 de ani, celebrat anul acesta de BRAFA, după e fusese omagiat la Paris em 2013, o Palais de Tokyo, şi în Statele Unite la sfârşitul anului 2016, o Pérèz Museum, şi-a instalat singur piesele.

La fiecare extremitate a aleilor, două mari spheres albastre şi roşii, făcute dintr-o mulţime de mici pătrate suspendate pe fire, iar la intrare, o mare ţintă rotundă, din benzi multicolore au servit de inspiraţie ansamblulul decor sucului prinoraţie ansamblului decoração sucului prinoraţie ansamblului. vizitatorii au pozat pentru a fi prinşi în acest joc al perspectivelor.

Frumoasa tapiserie Milefiori de la De Wit Tapeçarias finas

Pe cele trei imense alei au fost amplasate mês şi scaune cât vedeai cu ochii pentru marele Dineu de Gală care a precedat inaugurarea târgului, la care au participat 1.800 de invitţi de vază: colecţionari local, dar şi din restul Europeani.

Organizarea târgului a plecat de la acest omagiu cinetic, cu treceri scenografice şi fotógrafo încadrând operele de artă din standuri, între spaţiile dynamice şi ronduri de muşchi şi de flori. S-au remarcat galeriile italiene Chiale Fine Art, Il Quadrifoglio-Brun Fine Art, Robertaebasta. Ca şi în anii prior, pe podeaua mochetată în nuanţe de gri, standurile au propus ou serie de capodopere, cum ar fi două lucrări de Brueghel cel Tânăr, avalie o 2 milioane de euro, sau un Peisaj de secol XVI.

Paula Swinnen (Galeria Perrin), Masă cu viță de vie

Negustorul de artă parizian Xavier Eeckhout care a sărbătorit cea de uma opção de participar em sa la BRAFA, a declarat că a fost cea mai bună ediţie datorită unei selecţii atente cu importante nume de escultores belgas, mai ales animalieri, apreciaţi de public. În acest domeniu, al sculpturii animaliere, au fost vândute 16 din cele 21 de piese propuse, dintre care au fost de remarcat o pereche de Maimuţe vândută cu 55.000 de euro unui colecţionar luxemburghez, un Então eu estou de Alberic Colin, achiziţionat cu 70.000 de euro de un francez, dar şi o Pantera din bronz de George Guyot cumpărată cu 35.000 de euro de către un londonez.

Piese Art Nouveau și Art Deco a Galeria Cento Anni din Bruxelas

Acelaşi sucede l-au înregistrat galeriştii specializaţi în Artele Primitive, prezenţi în număr remarcabil la acest târg din Belgia, ţară reputată pentru colecţiile venda em acest domeniu. Din colecţia ele Didier Claës de exemplu, au fost oferite la BRAFA plague 30 de piese excepţionale din Congo. 15 dintre ele au fost vândute cu preţuri între 4.000 e 30.000 de euro încă din primele zile, iar una dintre operele majore, ou Estátuas Hemba, provenită din colecţia Jacques Kerchache, cumpărată cu cinci ani în urmă de la Sotheby's, com preţul de 500.000 de euros.

Bust antic găsit pe fundul mării

În domeniul artei contemporane, tranzacţiile au fost la fel de active. Noul veio o BRAFA, bruxellezul Rodolphe Janssen, a expus în standul său, la a cărui intrare s-au aflat 12 lopeţi decorado cu blazonul lui Wim Delvoye (12.000 euros), um tablou de mari dimensiuni de Sean Landers, reprezentând an imens Cerb (160.000 euros), desene de Alechinsky din anii 50-60 (entre 18.000 e 22.000 de euros) e 12 tablouri ale pictorului de artă concretă Léon Wuidar, nascido em 1938.

Acelaşi sucede l-au avut şi creaţiile ele Jan Fabre, de la Galeria Guy Pieters, expuse sub titlul Carnavalul morţilor (familia regală), o cuidado preţurile au oscilat între 30.000 de euro pentru guaşe e 175.000 de euro pentru sculpturile-busto. Sumele se explică şi prin faptul că în momentul pictorul real se bucură de o mare preţuire la Muzeul Ermitaj.

Casetele Papei Pius em VI-lea

Standul Sèvres a oferit artiştilor contemporani posibilitatea de a se exprima prin obras feitas em cel mai mare cuptor cu lemne al manufacturii. S-au înegistrat şi aici rezultate bune. Vasul Rapin de Barthélémy Togo, a fost achiziţionat cu 35.000 de euro, iar vasul Clermont al tânărului Nicolas Buffé, cu 35.000 de euros. Marile modele au fost propôs 80.000 de euros.

În zona artei vechi, unde achiziţiile sunt Adesea mult ever prudent, demararea a fost mai lentă. Au trezit interes funciona a aprox. Portret de tânără de Edgard Maxence din 1908 sau Isus copil botezându-l pe Sf. Christophe de Maurice Denis (1920).

Doi leoparzi de Rembrandt Bugatti

Prezenţa picturii vechi a fost mai discretă în acest an, fiind oferită numai de câteva galerii, ca şi mobilierul de epocă, cele mai interesante exemplare fiind etalate în standul spectaculos al Galeriei Steintiz. Aceasta a optat pentru ou apologie a Barocului, cu statui, coloane şi o luxoasă etalare de piese din marmură, între auriturile rococó şi mobilier în stilul Ludovic ao XIV-lea.

Alături de o profuziune de icoane aurite moscovita do século XVII, s-au remarcat mari altar gótico.

Greuze, Cap de copil, 1780, 90.000 euros (Galeria Perrin)

La capitolul Pictură, au putut fi admirate lucrări de Bernard Buffet, Delvaux, Jenkins, Alechinsky, Mathieu, Arman, Riopelle, Dubuffet, Chagall, um cărui acuarelă The Circ para fost vândută de Preşedintele BRAFA, Harold t'Kint de Roodenbeke, o prémio de 350.000 euros.

Uma delicat tablou de Greuze, reprezentând a Cap de copil, din 1778, para fost Evaluat la 90 de mii de euro

Femei şi păsări de Miro, în tehnică mixtă pe pânză, din 1946 a fost estimat la 3 milioane de euro.

Hercule și leul din Nemeea, atribuiu-o a Jan van Tieghem sau Cornelis Tons

Nu poate fi trecută cu vedea Vioara de Bronz de Arman (150 de mii de euro) sau Violoncelul fixat pe pânză, de acelaşi artist liric francez, din 1962 (340.000 euros).

Galeria Stern Pissarro din Londres em adus un luminos Riopelle, intitulado Antibes (1966) o preço de 180.000 euros.

Galeria Brenske din Monaco para propus un mic "souvenir" de Richter, din 1995, a 150.000 euros.

Galeria Fleury um dominat ou imensă sculptură în ghips de Zadkine, Homo Sapiens, reprezentând, de fapt un cuplu, piesă ce provine din colecţiile Muzeului de Artă din Philadelphia.

Trei picturi de Renoir au fost oferite o 790, 650, respectiv 625 de mii de euro.

Impunătoare sculptură de Dubuffet

Şi desigur, de neratat au fost, nudurile suprarealiste în ulei şi acvaforte ale lui Paul Delvaux de la Galeria Oscar De Vos, cel mai importante, Tide Sirenă, din 1950, avaliada em 600.000 euros

Pe aleile de la BRAFA pot fi întâlniţi şi monştri, cum ar fi cel care a înghiţit-o pe Margareta de Antiohia şi pe care Sfânta îl poartă triumfătoare pe un platou. Această figurină em argint aurit, realizată la Nürnberg em 1629 de Georg Koler, poate fi întoarsă şi rochia ei bogat decorată, amplă, evazată devine ou cupă în care se poate pune vin. Acest tip de obiecte în vogă nos séculos 16 e 17, um fost produs întâi la Nuürnberg şi apoi în toată Alemanha. Cel mai Adesea, personajul são în mâinile ridicate deasupra capului un mic gong. Foi folosit la petrecerile de nuntă, când mirele şi mireasa trebuiau să bea simultan din două cupe.

Juan Miro, Femei și pasăre noaptea

Relojoaria interessante. Jacques Nève este autorul unui Pendul mysteros din 1890. 75 de mii de euro este preţul unei senzuale figure din bronz care susţine elegant un orlogiu într-o sferă. Misterul stă în mecanismul figurii, care este or raritate.

Jacques Neve, Pendul Mysteries

Trei himere veghează la picioarele unei Pendule misterioase din secolul ao século XIX, datorată geniului ele Jean Eugène Robert-Houdin, querido fost şi ceasornicar, şi mágico. Cadranul, transparente, este aşezat pe o coloană de cristal, de asemenea transparentă, niciun mecanism nefiind vizibil.

Alături, Phoenix Ancient Art (Genebra) a adus works ale arheologiei clasice, dintre care amintim numai un Destinatário din sticlă roman, vândut încă de la începutul târgului cu câteva sute de mii de euro, şi o minunată Statuetă cicladică, datată 3500-3000, din marmură, achiziţionată cu plague 500.000 euros.

Jean Eugene Robert-Houdin, Pendula cu trei mistere, 1850

N-a trecut neobservată ou sculptură de la Galeria Monbrison para unui Şaman zburător inuit, înaltă de 12 centímetros, lucrată în fildeş de Alasaka obţinut dintr-un dinte de leu de mare. Rezultatul: o figurină humană se transformă în peşte. Um ídolo marin ce se purta la centură, avaliado em 18.000 de euros.

Fé e luz de Arturo Martini

Galeria Catalană Bagot Arquelogia para prezentat um Busto romano găsit pe fundul mării, devorat de bacterii şi microorganisme marine care au transformat suprafaţa marmurei de Carrara într-o poroasă materials. Piesa a fost vândută imediat, cu un preţ care n-a fost dezvăluit.

Marea Sirenă de Paul Delvaux na Galeria Oscar De Vos

OU Mască egipteană din bronz şi alabastru, din A Treia perioadă Intermediară, a atins preţul de 7.500 de euros.

Masca din bronz și alabastru din A treia perioada Intermediară

În domeniul anticariatului, s-au remarcat două superbe Casete ale Papei Pius al VI-lea, de la 1780, furniruite cu 40 de esenţe de Lemn, cu aplicaţii de bronz cizelat şi aurit, avalie 130.000 de euros.

Sfânta Margareta de Antiohia

Au urmat sculptura antică, designul, covoarele, între care splendid piese turceşti şi persane la Galeria Vrouyr din Anvers, şi Cobre, unele, cum au fost cele de la Galeria Montanari, datând din secolul al XVI-lea până no século XX, mai ales penru oglinzi de perete, bijuterii şi porţelanuri, tapiserii, De Wit Fine TapestriesVegetal din secolul XVII, propusă la 115 mii de euro, şi un Millefiori (€ 58.000).

Sfântul Anton pe tron, 1480

O altă piesă excepţională a fost o Masă sculptată cu motivul strugurilor şi viţei de vie, cu picioarele din bronz, de Paula Swinnen, 2016, o Philippe Heim.

Să amintim şi un preţios pian în micromozaic din 1790, cu fluture şi porumbei (300-400 de mii de euro) şi patru scaune veneţiene din secolul XVII al căror preţ nu a fost afişat. Ambele piese s-a aflat la As Belas Artes Quadrifoglio-Brun.

Caranguejo Bernard Buffet

Nu putem trece cu vedea prezenţa ele Hergé. UMA Tintin no Tibete (1959) de la standul belga Galeria de Fine Comic Strip a fost avaliada em 320.000 de euros, iar ou série de matriţe de gravura, a 1.000 de euros. Să amintim că în luna noiembrie a anului trecut o planşă, Oameni pe lună, din 1954, atins recorde de 1,5 milhões de euros.

Verdura de De Wit Fine Tapiseries de Mechelen


Alex Bailey

Alex Bailey , Artista e performer inglês nascido em Birmingham, vive e trabalha em Viena. Estudou fotografia na Falmouth University (2006-2009) e concluiu o mestrado em Belas Artes no Sandberg Institute em Amsterdam (2012-2014). Entre seus diversos interesses está o humor concebido em uma dimensão narrativa ampliada e abordado em diferentes mídias: stand up, textos e imagens, performance, escultura e humilhação pública. Em 2012, foi artista residente na South London Gallery e na New Art Gallery Walsall. Ele publicou os livros Um e feito e Procurando por ela. Entre seus projetos mais recentes está a comissão para uma obra de rádio, Transmissor, for Performa 13 com curadoria de Anne Szefer Karlssen, e trabalha para Giro fusiforme na Lisson Gallery de Londres com curadoria de Raimundas Malasauskas. Alex Bailey também foi jogador de futebol profissional no clube de futebol Aston Villa.

Alex Bailey é um artista e performer nascido em Birmingham, Reino Unido. Ele vive e trabalha em Viena. Ele se formou com um BA em fotografia pela University College Falmouth (2006 - 2009) e MA em Belas Artes no Sandberg Institute, Amsterdam (2012- 2014). Seus interesses dizem respeito, entre outras coisas, ao humor em uma forma expandida de contar histórias, algo que ele abordou através de uma variedade de mídias, como stand up, humilhação pública, texto, imagem e escultura. Em 2012 foi o artista residente na South London Gallery e New Art Gallery Walsall. Ele publicou os livros Um e feito e Procurando por ela. Seu projeto mais recente envolve um 'transmissor' de peça de rádio comissionado para a Performa 13, com curadoria de Anne Szefer Karlssen. Fusiform Gyrus na Lisson Gallery, Londres 2013, com curadoria de Raimundas Malasauskas. Alex Bailey também passou um tempo como jogador de futebol profissional nos livros do Aston Villa.


Elica Balla


Mostra / feiras de arte

Art Basel Miami Beach
Centro de Convenções de Miami Beach - Miami Beach FL, Estados Unidos
12/04/2003 – 12/07/2003
Representado por: Galeria Kevin Bruk - 3900 B NE 1st Avenue - Miami FL, Estados Unidos

Exposições coletivas

Exposição com convite de pintura e escultura
Academia Americana de Artes e Letras - New York NY, Estados Unidos
2000

Referência própria do antebraço peludo
Feature Inc. - New York NY, Estados Unidos
2000

Abra a porta do compartimento da cápsula Hal
Feature Inc. - New York NY, Estados Unidos
2000

Zxibição de membros recém-eleitos e recebedores de honras e prêmios
Academia Americana de Artes e Letras - New York NY, Estados Unidos
2000

Faca
Electraslip - Chicago IL, Estados Unidos
2000

ANP: Não é um Lear
Processo de Arte - Paris, França
2000

Artistas de Iowa 2000
Des Moines Art Center - Des Moines IA, Estados Unidos
2000

Aos poucos: Pintura e Cultura Digital
Galeria Numark - Washington DC, Estados Unidos
2000

ANP: Não é um Lear
Bronwyn Keenan - New York NY, Estados Unidos
2000

Alex Brown - Huma Bhabha
M du B, F, H & g - Montreal QC, Canadá
1999

Desenhos
Feature Inc. - New York NY, Estados Unidos
1999

Pudim
Feature Inc. - New York NY, Estados Unidos
1998

Abre
M du B, F, H & g - Montreal QC, Canadá
1998


Alex Brafa - Artista - Obras

Olá, meu nome é Alessio aka Alex Emme, me considero um artista e não um fotógrafo de verdade, porque neste trabalho você tem que ser um e outro para fazer a diferença. Neste site você verá alguns dos meus trabalhos ( fotos), tiradas aqui e ali ao redor do mundo A qualidade não é excelente, mas estão todos os links que o levarão a fotos melhores (como Facebook ou Twitter).

Sempre trabalho em dois, meu parceiro Luca e eu, desde um evento de meio dia até um casamento ou uma reportagem de uma semana (dois fotógrafos não significa fotos mais caras, mas melhores, porque fotos duplas).

Me formei em 2003 no ensino médio científico e quase imediatamente embarquei na carreira fotográfica comprando o primeiro reflexo, depois fiz vários cursos básicos e avançados para fotógrafos, entretanto trabalhei como comercial para várias empresas também do setor, há dois anos trabalho como fotógrafo profissional com meu sócio Luca (fotógrafo profissional há 10 anos, formado no instituto de fotógrafos italiano em Milão).


Vídeo: Artistas con discapacidades presentan obras en Australia


Artigo Anterior

Informações sobre a agave

Próximo Artigo

DRYADE A 8 PETALES - Semeando, plantando, mantendo -